1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

ABBİM’den Basın Bayramı mesajı

ABBİM’den 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı

ABBİM’den Basın Bayramı mesajı

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazlık, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Basın mensuplarının toplumda önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazlık, "Demokrasi kültürünün yerleşmesi, bir yaşam biçimine dönüştürülerek özümsenmesi, o ülkedeki Basının konumu ve yapısı ile yakından ilgilidir. Basının, özgür ve tarafsız olmadığı bir ülkede demokrasi ve insan haklarından söz etmek mümkün olamaz.
Hukuk devletinde ve demokratik yapının, düşünce ve ifade özgürlüğünün en önemli göstergesi de Basın özgürlüğüdür. Günümüzde haber alma ve bilgi edinme hakkı en kutsal haklar arasında yer almaktadır” diyen Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazlık, “Sansürsüz, tarafsız, doğrunun yanında, kamuoyunun bilgi alması görevini yerine getirme mücadelesinde günün her saatinde, Yaz-Kış, Yağmur-Çamur demeden, mesai kavramı gözetmeksizin çalışan tüm basın emekçilerinin, “24 Temmuz Basın Bayramını” en kalbi duygularımla kutlar, tüm Basın mensubu meslektaşlarıma mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler dilerim” diyerek, Basın mensuplarının içinde bulundukları duruma dikkat çekti.

Tarih: 24-07-2021