1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ak Parti Maltepe ilçe Başkanı Mehmet Karadeniz’i ziyaretimiz

Ak Parti İstanbul Maltepe ilçe Başkanı Mehmet Karadeniz, "Maltepe bizim için çok önemli, önümüzdeki seçimlerde Maltepe’nin galibi inşallah Ak Parti olacak."

Ak Parti Maltepe ilçe Başkanı Mehmet Karadeniz’i ziyaretimiz

 

Yeni medya Gazetemiz imtiyaz sahibi ve aynı zamanda Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) İstanbul İl Temsilcisi olan Gazeteci Nurcan Kongur, Ak Parti İstanbul Maltepe ilçe Başkanı Mehmet Karadeniz’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Maltepe İlçe çalışmaları hakkında Gazeteci Kongur’a açıklamalarda bulunan Başkan Karadeniz, “toplumun çoğunluğunun oyunu almış Ak Parti hükümetinin, İstanbul’un Maltepe İlçe Başkanı olarak görevimizin getirdiği sorumlulukların fazlasıyla farkındayız. Bu sorumluluğun bilinciyle Ak Parti’yi en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içinde olduğunu” ifade etti.

“Maltepe bizim için çok önemli, önümüzdeki seçimlerde Maltepe’nin galibi inşallah Ak Parti olacak. Bu inancımızla seçim gününe kadar çalmadık tek bir kapı bırakmayacağız.

Saha çalışmalarımıza yoğun bir şekilde hız kazandırdık. Yönetim kademelerimiz ve teşkilat mensubu arkadaşlarımızla Maltepe’li tüm hemşehrilerimizi sokak sokak, kapı kapı dolaşıyor, vatandaşımızın bizden istek ve taleplerini, sorunlarını dinliyor, elimizden geldiğince çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Maltepe’li hemşehrilerimizin her zaman yanındayız” diyen Başkan Mehmet Karadeniz,

sözlerinde “Maltepe bizim hepimizin. Yaşlımız, gencimiz, kadınlarımız, çocuklarımız, işçimiz, işverenimiz kısacası Maltepe’nin geleceği için hep birlikte çalışalım. Ak Parti Maltepe İlçe Başkanlığımıza buyursunlar gelsinler, kapımız vatandaşımıza sonuna kadar açıktır, her birini partimize katılmaya, üye olmaya, teşkilatlarımızda görev almaya davet ediyorum” şeklinde ifadelerine yer verdi.

Yeni Medya Gazetesi imtiyaz Sahibi ve Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) İstanbul İl Temsilcisi Gazeteci Nurcan Kongur’a nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 

Haber / Nurcan Kongur

Tarih: 14-07-2021