1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Doğal sebze ve meyve mi arıyorsunuz işte adresi..

Eskişehir Sarıcakaya'da çiftçilerin yetiştirdiği doğal sebze ve meyvelerin uygun fiyata satıldığı köy pazarı Üsküdar Kuzguncuk Bostanı’nda açıldı.

Doğal sebze ve meyve mi arıyorsunuz işte adresi..

Haber / Nurcan Kongur

 

Eskişehir Sarıcakaya Belediyesi ile Üsküdar Belediyesi arasında yapılan anlaşmayla, Sarıcakaya’da yetiştirilen doğal sebze ve meyvelerin satılacağı köy pazarının ilki 10 - 11 Temmuz tarihlerinde Üsküdar Kuzguncuk Bostanı’nda açıldı. 

Eskişehir Sarıcakaya'da çiftçilerin ürettiği sebze ve meyveler aracı olmaksızın uygun fiyatla köy pazarında vatandaşlara satılacak. Toplanan sebze ve meyveler Cumartesi günleri Kuzguncuk Bostanı'nda kurulacak pazarda satılacak.

Projenin ikinci aşamasında da ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz sebze ve meyve dağıtımı gerçekleştirilecek. Üsküdar Belediyesi'nin Sarıcakaya Belediyesi ile yaptığı anlaşma ile birlikte çiftçilerden alınan sebze ve meyveler Üsküdar'da ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara 12 kilogramlık kasalar halinde dağıtılacak.

Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam, konuyla ilgili olarak “Bu projemiz iki aşamalı olacaktır. İlk aşamasında Sarıcakayalı gençlerimiz ürettikleri ürünleri Cumartesi günleri Kuzguncuk Bostanı'nda kurulacak pazarda satacak. İkinci aşamasında da yine ilçemizde üretilen doğal ürünlerimiz Üsküdar'da ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılacaktır. Böylesine anlamlı projede gençlerimize ve bizlere destek veren Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sarıcakaya'da yetiştirilen doğal sebze ve meyvenin satıldığı köy pazarına İstanbul halkı yoğun ilgi gösterdi. 

 

Tarih: 14-07-2021