1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

HAYATI AŞKLA YAŞA... Anlamlı ve Coşkulu Bir Hayat İçin Yaşam Rehberi

Eser Mart 2021’de Ayzıt Yayınevi tarafından yayınlanmıştır.

HAYATI AŞKLA YAŞA...  Anlamlı ve Coşkulu Bir Hayat İçin Yaşam Rehberi
HAYATI AŞKLA YAŞA
Anlamlı ve Coşkulu Bir Hayat İçin Yaşam Rehberi
 
Eser Mart 2021’de Ayzıt Yayınevi tarafından yayınlanmıştır.
 
HAYATI AŞKLA YAŞA kitabının arka kapak yazısı kitabın öz olarak ruhunu yansıtmaktadır:
 
​“İnsanların başarı ve mutluluğuna adanan bir yolculuğun hikâyesi bu. İnsanlar daha başarılı ve mutlu olsunlar diye çalışan bir çift dertli yüreğin gece gündüz demeden çalışması.
Her yürek başlı başına bir dünyadır. Her insan özeldir. Her insanın özel ve biricik yaratılışı gibi başarı hikâyesinin de kendine özgü ve biricik olduğuna inanan bir felsefeyle yazılan kitap insanın anlam arayışına, kendini tanımasına ve yaşamına değer katmasına eşlik etmek için hazırlandı.
​Hayatını daha coşkulu, başarılı ve mutlu yaşamak için heyecanla çalışanlar, bu kitap tam da sizin için yazıldı. Eser, hayatı sade ve monoton değil, her anını son anı gibi coşku, heyecan ve aşkla yaşamak isteyenler için kaleme alındı. Her satırı ilmek ilmek yürek atlasıyla dokundu ve varlığın en özeli insana adanarak yazıldı. İnsanlığa ve sonra gelen nesillere güzel bir mektup olsun diye…”
“Hayatı Aşkla Yaşa” milli değerlerimizi evrensel değerlerle sentezleyen bir anlayışla kaleme alınan özgün bir kişisel gelişim kitabıdır. 
 
Kitapta birçok bölümün sonunda etkinlikler tasarlanmıştır. Etkinlik bölümleri okuyucunun kitabın o bölümüne notlar alabileceği şekilde uygun aralıklarla tasarlanmıştır.
 
Kitabı okumaya başlamadan önce bir defter edinilmesi önerilmektedir. Kitapta tavsiye edilenlerin o deftere not alınması, etkinliklerin oraya yazılması tavsiye edilmektedir.
 
Hayatını iyilik ve güzellikler yolunda değiştirmek isteyenler için bir yaşam rehberi ve yol arkadaşı olarak hazırlanmıştır. Sadece okunmak için değil uygulamalar yapılması için pratik ve somut öneriler içermektedir. 
 
Her kesimden her meslekten her yaş grubundan insana hitap edecek şekilde sade, yalın, akıcı ve coşkulu bir dille kaleme alınmış olan eser bir solukta okunacak niteliktedir.
Ancak eser akla, gönle ve ruha hitap ettiğinden okur için başucu niteliğindedir.
 
Hayatı Aşkla Yaşa kitabı Cumhuriyet Savcısı Mehmet Aykut Cihangir ve Adalet Çalışanları Birliği Eğitim, Kültür ve Sanat Derneği (ADAÇ) Başkanı Tuncer Akın tarafından kaleme alınmıştır.
 

Tarih: 14-03-2021