1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kaymakam Meftun Dallı: “Maltepe’den güzel anılarla ayrılıyorum”

Maltepe İlçe Kaymakamı Meftun Dallı ilçedeki görev süresinin dolması nedeniyle ilçe protokolü ve basın mensuplarının davetli olduğu kahvaltı programı düzenledi.

Kaymakam Meftun Dallı: “Maltepe’den güzel anılarla ayrılıyorum”

Haber / Nurcan Kongur

 

 

Maltepe İlçe Kaymakamı Meftun Dallı ilçedeki görev süresinin dolması nedeniyle ilçe protokolü ve basın mensuplarının davetli olduğu kahvaltı programı düzenledi.

Yeni Medya Gazetemiz sahibi ve Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) İstanbul İl Temsilcisi Gazeteci Yazar Nurcan Kongur, Maltepe İlçe Kaymakamı Meftun Dallı’ nın ilçemizdeki görev süresinin dolması nedeniyle düzenlenen ilçe protokolü ve basın mensuplarının davetli olduğu kahvaltı programına katılım sağladı. Düzenlenen kahvaltı programına çok sayıda davetli ile basın mensupları katıldı.

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı kahvaltı programında misafirlere hitaben yaptığı konuşmasında; “Maltepe’de görev yaptığım süre boyunca, vatandaşımızın yanında yer alarak sorunlarını çözmek ve Maltepe ilçemizin gelişimi ve kalkınmasına yönelik proje ve çalışmaları hayata geçirmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Maltepe’den güzel anılarla ayrılıyorum. Maltepe’den ayrılmak demek dostluklarımızın bittiği anlamına gelmiyor. Çok uzağa gitmiyorum yine sizlere çok yakınım. Kapım her daim Maltepe’li dostlarımıza açıktır. Sizlerle tanışmak ve birlikte 5 yıl geçirmekten duyduğum memnuniyeti bilmenizi isterim. 5 yıllık görevim esnasında desteğini esirgemeyen siz değerli ilçe protokolümüze, ilçe halkımıza ve tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Maltepe’de görev yaptığı süreç zarfında Kaymakam Meftun Dallı çocuğu, genci, yaşlısı her kesimden Maltepe’linin yanında olarak, devletin koruyucu eli ve gücünü her daim hissettirdi. Ve Maltepe’liler tarafından sevilen bir kaymakam oldu. Basın camiasıyla birlikte ve basın medya mensuplarını da her zaman çok önemseyen bir tutum sergiledi.

Yeni Medya Gazetemiz sahibi ve Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) İstanbul İl Temsilcisi Nurcan Kongur ‘un yakın zamanda makamında ziyareti esnasında Maltepe İlçe Kaymakamı Meftun Dallı’nın ; “Maltepe’de olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu, İstanbul ve Maltepe’yi çok sevdiğini belirterek; Türkiye’miz fevkalade güzel bir memleket ve memleketimizin her karış toprağı bizim için fazlaca önem arz etmektedir. Devlet büyüklerimiz, bu güzel vatanın neresinde bize görev verirse, görevimizi hakkıyla, layıkıyla ve tüm imkanlarımızla ifa ederiz. Vatandaşımıza her zaman kapımız açıktır. Maltepe’nin geleceği için devlet, millet ve siz basın mensupları ve medya camiası ile el ele her daim birlikte hareket edersek üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk yoktur. Birlik beraberlik içinde Maltepe’nin geleceğini birlikte inşa etmenin gayreti içindeyiz.” Sözlerini burada bir kez daha hatırlatmak isteriz.

 

 

Yeni Medya Gazetesi Sahibi ve Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) İstanbul İl Temsilcisi Gazeteci Yazar Nurcan Kongur kahvaltı programına dair yaptığı açıklama da “doğup, büyüdüğü ve halen ikamet ettiği İstanbul’un en güzel ilçelerinden biri olan Maltepe’nin İlçe Kaymakamı Meftun Dallı’ya çok teşekkür ettiğini vurguladığı sözlerinde “Bir Maltepe’li olarak devlet adabına ve bulunduğu makama fazlasıyla yakışır hassasiyette, devlet terbiyesi almış ve tüm bu donanımlarının yanı sıra işine son derece bağlı ve hakimiyet noktasında şüphesiz söz sahibi olan bir devlet yetkilisi olduğunu gördüğüm ve bildiğim Sn. Kaymakamımız Meftun Dallı ile tanışmaktan ve aynı zamanda basın mensubu olarak çalışmaktan onur duyduğumu belirtmek isterim. Sayın Kaymakamımız Meftun Dallı’nın, Maltepe ilçemizden sonra yeni görev yeri Kocaeli’nin Derince ilçesi olacak. Derince ilçemizde ki görev süresi boyunca Sn. Kaymakamımıza üstün muvaffakiyetler diliyorum. Allah utandırmasın.” Dedi.

 

 

Maltepe İlçe (Derince) Kaymakamı Meftun Dallı kimdir?

Göreve Başlama Tarihi: 22.12.2016

Doğum Tarihi: 1966

Doğum Yeri: Boyabat (Sinop)

Mesleğe Giriş Tarihi: 1988

1. Sınıf MİA’ne Atandığı Tarih: 2006

Eğitim:
- Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü (1987),
- Kaymakam adaylığı stajı (1988-89, Konya),
- İngiltere'de 1 yıl süreli yabancı dil eğitimi (1989-90, Torquay ve Southampton),
- Nottingham Üniversitesi, Siyasal Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümünde yüksek lisans (1991-92),
- İsveç'te ISO 14000 Çevre Yönetimi ve Standartları konulu bir ay süreli kurs (2004, Stockholm),
- Portekiz’de, Terörle Mücadele ve Avrupa Birliği İnsan Hakları Uygulamaları konulu bir haftalık seminer (Lizbon, 2007),
- Yurt içinde kamu yönetimi, insan hakları, sosyal hizmetler, eğitim, sağlık, çevre, halkla ilişkiler, AB fonlarının etkin kullanımı vb. konularda 20’den fazla seminer.

İş Deneyimi:
- İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ile İdari ve Mali İşler Dairesinde memurluk (1986-88),
- Tonya Kaymakam vekilliği (1989),
- Başyayla Kaymakamlığı (1991-1993),
- Diyadin Kaymakamlığı (1993-1995),
- Şanlıurfa Vali Yardımcılığı (1995-1998),
- Karaman Vali Yardımcılığı (1998-2003),
- Sorgun Kaymakamlığı (2003-2007),
- Çubuk Kaymakamlığı (2007-2011)
- Yenimahalle Kaymakamlığı (2011-2012)
- Millî Güvenlik Kurulu Genel Sekreter Yardımcılığı (2012-2016)
- Maltepe Kaymakamlığı (2016-2021)

Yabancı Dil: İngilizce
- KPDS (Kamu Personeli Dil Sınavı): 97

- YDS (Yabancı Dil Bilgisi Seviye Belirleme Sınavı): 92
- IELTS (International English Language Testing System): 7.5

Medenî Hali: Evli, üç çocuklu

Yürüttüğü proje ve çalışmalardan dolayı 18 kez takdirname ve başarı belgesi ile ödüllendirilmiştir.

 

Tarih: 31-08-2021