1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Maltepe İlçe Kaymakamı Meftun Dallı'ya ziyaretimiz

İstanbul’un 39 ilçesinden biri olan Maltepe İlçesi Kaymakamı Meftun Dallı, İstanbul’un tarihi, kültürü ve coğrafyası açısından dünyanın sayılı şehirleri arasında yer alan stratejik öneme sahip bir şehir olduğunu ve Maltepe ilçesinin de bu oranda önemli olduğunu söyledi.

Maltepe İlçe Kaymakamı Meftun Dallı'ya ziyaretimiz

Haber / Nurcan Kongur

 

Yeni medya Gazetemiz sahibi ve Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) İstanbul İl Temsilcisi Nurcan Kongur, İstanbul ‘un Maltepe ilçesi Kaymakamı Meftun Dallı’yı makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Maltepe İlçe Kaymakamı Meftun Dallı mesleğe giriş tarihi olan1988 itibarıyla; Tonya Kaymakam Vekilliği, Başyayla Kaymakamlığı, Diyadin Kaymakamlığı, Şanlıurfa Vali Yardımcılığı, Karaman Vali Yardımcılığı, Sorgun Kaymakamlığı, Çubuk Kaymakamlığı, Yenimahalle Kaymakamlığı, Millî Güvenlik Kurulu Genel Sekreter Yardımcılığı’nın ardından 2016 yılında Maltepe ilçesine atanmıştır. Maltepe ilçesi yürüttüğü proje ve çalışmalardan dolayı 18 kez takdirname ve başarı belgesi ile ödüllendirilmiş başarılı bir kaymakama emanet edilmiş.

İstanbul’un 39 ilçesinden biri olan Maltepe İlçesi Kaymakamı Meftun Dallı, İstanbul’un tarihi, kültürü ve coğrafyası açısından dünyanın sayılı şehirleri arasında yer alan stratejik öneme sahip bir şehir olduğunu ve Maltepe ilçesinin de bu oranda önemli olduğunu söyledi.

 

Maltepe İlçe Kaymakamı Meftun Dallı, Maltepe’de olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu, İstanbul ve Maltepe’yi çok sevdiğini belirterek; Türkiye’miz fevkalade güzel bir memleket ve memleketimizin her karış toprağı bizim için fazlaca önem arz etmektedir. Devlet büyüklerimiz, bu güzel vatanın neresinde bize görev verirse, görevimizi hakkıyla, layıkıyla ve tüm imkanlarımızla ifa ederiz. Vatandaşımıza her zaman kapımız açıktır. Maltepe’nin geleceği için devlet, millet ve siz basın mensupları ve medya camiası ile el ele her daim birlikte hareket edersek üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk yoktur. Birlik beraberlik içinde Maltepe’nin geleceğini birlikte inşa etmenin gayreti içindeyiz.

 

Yeni Medya Gazetesi Sahibi ve Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) İstanbul İl Temsilcisi Gazeteci Yazar Nurcan Kongur hanımefendinin tarafıma yaptığı nazik ziyaretinden ötürü çok teşekkür ediyorum, dedi. Basın camiasıyla birlikte ve basın medya mensuplarını da her zaman çok önemsediğini belirtti.

 

 

Yeni Medya Gazetesi Sahibi ve Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) İstanbul İl Temsilcisi Gazeteci Yazar Nurcan Kongur ise nezaket ziyaretine dair yaptığı açıklama da, “doğup, büyüdüğü ve halen ikamet ettiği İstanbul’un en güzel ilçelerinden biri olan Maltepe’nin İlçe Kaymakamı Meftun Dallı’ya çok teşekkür ettiğini vurguladığı sözlerinde, “Sayın Kaymakamımızı tanıdıktan sonra şunu söyleyebilirim ki; devlet adabına ve bulunduğu makama fazlasıyla yakışır hassasiyette, devlet terbiyesi almış ve tüm bu donanımlarının yanı sıra işine son derece bağlı ve hakimiyet noktasında şüphesiz söz sahibi olan bir devlet yetkilisi olduğunu görmek son derece gurur verici. Maltepe’miz emin ellerde.” Dedi.  

 

 

Tarih: 01-07-2021