1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

MALTEPE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN FETİH VE AYASOFYA KONULU YARIŞMA

İstanbul Maltepe ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Fetih ve Ayasofya” konulu “Fotograf Yarışması” ve “Kompozisyon yazma yarışması” düzenlendi.

MALTEPE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN FETİH VE AYASOFYA KONULU YARIŞMA

Haber/ Nurcan Kongur

 

İstanbul Maltepe ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Fetih ve Ayasofya” konulu “Fotograf Yarışması” ve “Kompozisyon yazma yarışması” düzenlendi.

Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu sosyal medya hesabından yarışmalar hakkında yaptığı paylaşımda;

“İstanbul’un ve fethin 568. Yıldönümü münasebetiyle öğrencilerimize yönelik, ödüllü fotoğraf ve kompozisyon yarışması düzenliyoruz. Amacımız fetih bilincini öğrencilerimize aktarabilmek, tarih bilincini, ecdat bilincini, öğrencilerimize yerleştirebilmek. Emek veren katılım sağlayacak herkese şimdiden teşekkür ederim.” dedi.

 

Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün resmi internet sayfasından yapılan “Fotoğraf yarışması” duyurusuna göre;

Yarışmanın adı: “Fetih ve Ayasofya” konulu Fotoğraf Yarışması.

Yarışmanın amacı: İlçemiz  Resmi ve Özel Lise öğrencileri arasında “İstanbul’un Fethi ve Ayasofya” ilişkisine dair fotoğraflar arasında konunun ruhunu en iyi yansıtacak fotoğrafı seçmek, sergilemek, korumak, gelecek nesillere aktarılması için arşivlemek ve/veya kitap haline getirmeyi sağlamaktır.

Yarışmanın konusu: “İstanbul’un Fethi ve Ayasofya “ konulu durum ve davranışları yansıtan fotoğraflar; yarışmanın konusu kapsamındadır.

 

 

Maltepe İlçe Milli Eğitim resmi internet sayfasından yapılan “Kompozisyon Yazma” yarışması duyurusuna göre;

Yarışmanın adı: “Fetih ve Ayasofya” konulu Kompozisyon Yazma Yarışması.

Yarışmanın Amacı: İlçemiz Resmi ve Özel Lise öğrencileri arasındaİstanbul’un Fethi ve Ayasofya ilişkisine dair kompozisyonlar arasında konunun ruhunu en iyi yansıtacak eseri seçmek, sergilemek, korumak, gelecek nesillere aktarılması için arşivlemek ve/veya kitap haline getirmeyi sağlamaktır.

Yarışmanın Konusu: “Geçmişini ve tarihini bilen, milli ve manevi değerlere bağlı olarak geleceğe ve çağın gereklerine duyarlı bir genç nesil yetiştirmek için ilçemiz ortaöğretim öğrencileri arasında “Fetih ve Ayasofya” konulu kompozisyon yazma yarışması düzenlenmiştir.

 

Başvuruların 28 Mayıs Cuma saat 12.00 a kadar devam ettiği “Fotograf Yarışması” ve “Kompozisyon yazma yarışması” hakkında detaylı bilgiye Maltepe ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün resmi internet sayfasından ulaşılabilmektedir.

 

 

Tarih: 21-05-2021