1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Aydoğdu’yu ziyaret ettik

Yenimedyagazetesi sahibi Gazeteci Nurcan Kongur, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu'yu makamında ziyaret ederek eğitim konuları üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Aydoğdu’yu ziyaret ettik

Özel haber/ Nurcan Kongur/ yenimedyagazetesi

 

 

Yenimedyagazetesi sahibi ve halen Anadolu Basın Birliği-ABBİM İnternet Medyası İstanbul İl Temsilcisi, Ege Tv İstanbul Anadolu Bölge Koordinatörü Gazeteci Nurcan Kongur, İstanbul/ Maltepe ilçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu Beyefendiye makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, "mesleğini, öğrencilerini, öğretmenlerini çok sevdiğini belirterek, Yenimedyagazetesi sahibi ve Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) İstanbul İl Temsilcisi, Ege Tv İstanbul Anadolu Bölge Koordinatörü Gazeteci Sn. Nurcan Kongur hanımefendi ziyaretimize geldi. Eğitim üzerine güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Yenimedyagazetesi sahibi, halen Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) İstanbul İl Temsilcisi, Ege Tv İstanbul Anadolu Bölge Koordinatörü Gazeteci Nurcan Kongur ise yaptığı açıklamada; “Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, mesleğine olan sevgisi ve sadakatinden, Maltepe’mizin öğrenci, öğretmen ve velilerinden coşkulu bir sevgi ve övgüyle bahsetmesi doğrusu çok gurur vericiydi." derken."Doğup, büyüdüğü ve halen ikamet ettiği İstanbul’un en güzel ilçelerinden Maltepe İlçesi Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu Beyefendiye ilgi ve alakalarından ötürü çok teşekkür ettiğini” ifade etti.
Gazeteci Kongur;“Ne mutlu biz Maltepe’lilere ki mesleğini muazzam bir sevgiyle icra eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz var. Hiç şüphe yok ki Müdürümüzün başarıları eğitim alanında Maltepe ilçemize artı değer kazandırmaktadır. Başarıları daim olsun” diyerek sözlerine ekledi.

 

 

Hüseyin AYDOĞDU 
Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü

KİMDİR?

1975 İstanbul doğumlu ve aslen Sivas´lıdır.

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde sırasıyla öğretmen, okul müdürü, şube müdürü görevlerinde bulunmuş olup;

2013 yılında Sancaktepe ilçesine İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştır.

11 Temmuz 2019 tarihinden itibaren Maltepe ilçemizde İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Tarih: 03-11-2021