1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Maltepe Milli Eğitimden öğretmenlere motivasyon gezileri devam ediyor

Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Maltepe’nin eğitim camiası ile öğretmenlerine yönelik motivasyon amaçlı yemekli bir doğa yürüyüşü ve gezi programı düzenlendi.

Maltepe Milli Eğitimden öğretmenlere motivasyon gezileri devam ediyor

Haber/ Nurcan Kongur/ yenimedyagazetesi

 

 

Şile Belediyesinin ev sahipliğinde, Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz’ın katkılarıyla, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu tarafından Maltepe’nin eğitim camiası ile öğretmenlerine yönelik motivasyon amaçlı yemekli bir doğa yürüyüşü ve gezi programı düzenlendi.

Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile çeşitli sektörlerin çalışmalarına verdiği yoğun destekle bilinen Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz programa katkı ve katılımlarıyla eğitim camiasına destek olduğunu bir kez daha gösterdi.

Programa Maltepe İlçe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Maltepe İlçesinden çeşitli okulların idarecileri ile 80 öğretmen katıldı.

Maltepe İlçe Kaymakamı Bahri Tiryaki ile Ak Parti Istanbul Milletvekili Osman Boyraz programa katılan misafirlere hitaben kısa selamlama konuşmaları yaptılar.

Programda bir konuşma yapan Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu şu ifadelerine yer verdi;

“Eğitim camiamızın siz değerli mensupları olan meslektaşlarım, mesai arkadaşlarımla bugün bir arada bulunmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti bilmenizi isterim. Uzun bir süredir pandemi şartlarından dolayı çok istememize rağmen böyle bir organizasyonda sizlerle bir araya gelememiştik. Pandemi döneminin eğitim alanında yaşanılan tüm zorluklarına rağmen, göstermiş olduğunuz üstün gayret ve emeklerinizden dolayı her birinize müteşekkirim. Geleceğimizin emanetçileri çocuklarımızın yetişmesi ve hayata hazırlanmasında okullarımız ve öğretmenlerimizin ne kadar önemli bir unsur olduğu bir kez daha anlaşıldı. Bu özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlerle gurur duyuyor ve başarılar diliyorum. Sizler için temiz hava da bol bol yürüyüş, motivasyon, sohbet ve kaynaşma amaçlı düşünerek düzenlediğimiz programımızda iyi eğlenceler diliyor ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”

Program selamlama konuşmalarının ardından, kahvaltı sonrası sohbet eşliğinde gün boyu yapılan bol bol yürüyüş ile çeşitli aktivitelerin ardından sona erdi..

Tarih: 07-11-2021