1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

OSMANİYE VALİSİ DR.ERDİNÇ YILMAZ'IN

"23 Nisan aynı zamanda; Şanlı Bayrağı’mızın taşıyıcıları, aydınlık yarınlarımızın güvencesi olarak gördüğümüz, özgürlük ve bağımsızlık meşalesini devredeceğimiz çocuklarımızın bayramıdır."

OSMANİYE VALİSİ DR.ERDİNÇ YILMAZ'IN

Haber / Nurcan Kongur

 

İçinde bulunduğumuz bu önemli günde Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayınladı. Mesajında Osmaniye'li çocuklara, Evlatlarım diye hitap etmesi oldukça dikkat çekiciydi. Vali Bey çocuklara olan sevgisini aslında bu tek kelimeyle özetlemiş de oldu. Çocuklara ve Osmaniye'li vatandaşlara olan sevgisini, özellikle pandemi döneminde Osmaniye için hayata geçirdiği yoğun çalışmalarıyla gösteren Vali Dr. Erdinç Yılmaz mesajında; çocuklara vatan, millet, bayrak aşkına, ülkesi için çalışan üreten, değerlerine sahip çıkan insanlar olmasının önemine vurgu yaptı.

 

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ’IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin açılışının 101’inci yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

23 Nisan 1920’nin önemi; özünde yiğitliğin, fedakârlığın, sabrın ve cesaretin mayası olan Türk Milleti’mizin Milli Kurtuluş Mücadele’sini zaferle sonuçlandırmasıdır.

23 Nisan aynı zamanda; Şanlı Bayrağı’mızın taşıyıcıları, aydınlık yarınlarımızın güvencesi olarak gördüğümüz, özgürlük ve bağımsızlık meşalesini devredeceğimiz çocuklarımızın bayramıdır.

Türkiye’nin göklerde parlayan yıldızları, geleceğimizi aydınlatan güneşleri ve umudumuz olan sevgili çocuklarımız; bu bayramı hepimizin sağlığı için evlerimizde geçireceğiz. Kovid-19 salgınını hep birlikte mücadele ederek ülkemizden atacağımıza inancım tamdır. Siz değerli evlatlarımla birlikte inşallah önümüzdeki 23 Nisan’da daha önce kutladığımız gibi unutulmayacak güzellikte kutlamayı temenni ediyorum.

En büyük arzumuz; en kıymetli hazinemiz olan çocuklarımızı, bayrağına, milletine ve vatanına gözü gibi sahip çıkan, ülkesi için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmektir. Kendine güvenen, sağlam ve güçlü adımlarla geleceğe yürüyen, hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, araştırmacı, değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak ortak sorumluluğumuz ve hedefimizdir.

Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve milli mücadelede cesurca canlarını hiçe sayan kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle yâd ediyorum. Mekânları cennet, ruhları şad olsun.

Dr. Erdinç YILMAZ

Vali

 

 

Tarih: 23-04-2021