1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Tüm Sivil Toplum Kuruluşları 81 İlin Platformu Basın Medya Genel Koordinatörlüğüne Kongur getirildi.

Yeni Medya Gazetemiz Sahibi Gazeteci Yazar Şaire Nurcan Kongur, Tüm Sivil Toplum Kuruluşları 81 İlin Platformu Basın Medya Genel Koordinatörü ve Genel Başkan Yardımcılığına getirildi.

Tüm Sivil Toplum Kuruluşları 81 İlin Platformu Basın Medya Genel Koordinatörlüğüne Kongur getirildi.

 

Yeni Medya Gazetemiz Sahibi Gazeteci Yazar Şaire aynı zamanda Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) İstanbul İl temsilcisi ve Yönetim Kurulu Üyesi Nurcan Kongur, Tüm Sivil Toplum Kuruluşları 81 İlin Platformu Basın Medya Genel Koordinatörü ve Genel Başkan Yardımcılığına getirildi.

Tüm Sivil Toplum kuruluşları 81 İlin Platformu Genel Başkanı A.Fuat Bodur, Sayın Kongur’un Basın Medya Genel Koordinatörü ve Genel Başkan Yardımcılığına seçilmesine dair;

“Sayın Nurcan Kongur’un platformumuza değerli katılımı ve kendisiyle birlikte yol alacak olmaktan büyük onur ve şeref duyuyoruz. Başarılı basın ve medya çalışmalarından dolayı adından sıkça söz ettiren Nurcan Kongur’un Basın Medya genel Koordinatörümüz ve Genel Başkan Yardımcımız olması ile sivil toplum alanında ülkemize hizmette platformumuzun gücüne güç katacağına tam manasıyla inanıyor. Hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” ifadeleriyle memnuniyetini dile getirdi.

“Tüm Sivil Toplum Kuruluşları 81 İlin Platformu hakkında ise; daha yaşanılabilir, barış ve huzur içerisinde adaletin hakim olduğu bir dünya temennisi ve sorumluluğuna binaen insanlığın yararına hayırlı ve güzel işler yapmayı amaçlar. İnsanlığın iyiliği için değerlerini bilen, güzel ahlaklı, her türlü nitelikli eğitimle donanmış, çeşitli beceri ve teknik donanımı elde etmiş bilinçli bir nesli hedef alarak toplumun her kesimine mensup fertlerin eğitimi amacına yönelik çalışma ve etkinliklerde bulunur.

Nerede olursa olsun sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, savaş, tabi afet vb. sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakatlanmış, aç ya da açıkta kalmış, zulme uğramış tüm insanlara gerekli insani yardımı ulaştırır ve bu insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmemesi için gerekli tüm girişimleri yapar. Birlik, beraberlik, dayanışma platformun amacıdır, toplumda kardeşlik, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma duygularını geliştirerek birlik ve beraberliği güçlendirmeyi hedefler.” Dedi.

 

Tarih: 24-06-2021