1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

UYAFA’dan “UYAFA CUP 2022 Antalya mini dünya kupası” atağı

UYAFA’a Antalya il başkanı ve UYAFA CUP 2022 Antalya il Koordinatörü Mehmet Ali Gürboğa’dan mini dünya kupası atağı

UYAFA’dan “UYAFA CUP 2022 Antalya mini dünya kupası” atağı

Haber / Nurcan Kongur

 

 

Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi (UYAFA) U12 Yaş Mini Dünya Kupası Türkiye'de düzenlenecek. Aday kentler arasında Antalya’da var.

Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi (UYAFA) U12 Yaş Mini Dünya Kupası Türkiye’de düzenlenecek. UYAFA Genel Başkanı Özcan Şimşek, mini dünya kupası yapılacağı aday kentler arasında Antalya’nın da olduğunu söyledi.

Kırsal kesimdeki yetenekli çocukların umudu olan Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi (UYAFA) yeni bir organizasyon için kolları sıvadı.

On bir yıldır Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren UYAFA, şimdide UYAFA 2022 U12 Yaş World Cup ’ı Türkiye’de düzenleyecek. UYAFA tarafından organize edilecek olan büyük organizasyon Eylül-Ekim aylarında yapılacak. Organizasyonun Türkiye’de yapılacağı aday kentler arasında Antalya’da yer alıyor.

 

GÜRBOĞA ANTALYA’DA SPOR ADAMLARI İLE ZİRVE YAPTI

Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi (UYAFA) Başkanı Özcan Şimşek’in göreve getirdiği Gürboğa.

U12 World Cup hakkında bilgi verdi Gürboğa, ‘Sağlıklı Beslen, Hareketli Yaşa, Topragını İşle ve Suyunu İsraf Etme’ Projesi kapsamında düzenlenecek "UYAFA U12 World Cup Turkey 2022" Organizasyonu için UYAFA Antalya il Başkanı Mehmet Ali Gürboğa, spor kamu oyunu bilgilendirdi.

Organizasyon için aday iller arasında Antalya’nın bulunması nedeniyle görüş alışverişi yaptı.

UYAFA Genel başkanı Özcan Şimşek’e gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, “Antalya olarak biz bu organizasyona talibiz. U12 Yaş World Cup Erzurum’da yapılırsa, memnun oluruz ve üstesinden rahatlıkla geliriz” diye konuştular.

 

UYAFA CUP İÇİN DEV İMZALAR ATILMIŞTI

Türkiye’de Şanlıurfa Göbeklitepe, Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, Sarıkamış Kayak Merkezi, İstanbul Riva, Antalya, İzmir gibi illerden birinde yapılması planlanan 2022 Dünya Kupası için Avrupa Türk Futbol Federasyonu Başkanı Ayhan Yıldız ve UYAFA Başkanı Özcan Şimşek ön protokol imzalamıştı.

UYAFA Genel Başkanı Özcan Şimşek "UYAFA CUP 2022’nin pandemiden dolayı ileri bir tarih ertelenme durumu olabilir ne olursa olsun Turizm kenti Antalya’nın bu güzel organizasyona her zaman hazır olduğunu kamu oyunun bilmesini isteriz. Şimdiden emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım." dedi.

Tarih: 29-05-2021