1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

"Vali amca seni çok seviyoruz"

Osmaniye'de Covid19 Tedbirlerine Yönelik Geniş Kapsamlı Denetimler Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’ın katılımıyla aralıksız yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Özel Haber/ Nurcan kongur

 

Osmaniye Valiliği Basın Müdürlüğü'nün sosyal medya hesaplarından Covid19 Tedbirlerine Yönelik Geniş Kapsamlı Denetimlerle ilgili paylaştığı videoda çocuk, genç, yaşlı, esnaf, çiftçi, iş insanı gibi toplumun her kesiminden Osmaniye halkının Vali Yılmaz'a yoğun ilgi ve sevgi göstermesi dikkatlerden kaçmıyor. Şüphesiz bu sevginin tek mimarı tecrübeli ve işinin ehli bir devlet adamı olmasının yanında gecesini gündüzüne katarak, canla başla tüm samimiyeti, egosuz, mütevazı kişiliği, halkın dilinden konuşması ile Osmaniye halkının sevgisine mazhar olan Vali Yılmaz olmasıdır.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz Covit19 ve aşı sürecine dair toplumun dikkatini çekmeye yönelik Osmaniye sokaklarında dolaşırken hiç kimsenin beklemediği bir an da Osmaniye’li küçük bir çocuğun "Vali amca seni çok seviyoruz" dediği sesi duyuldu ve akabinde koşarak Vali Yılmaz'a öyle bir sarıldı ki beraberindekiler ne olduğunu anlayamadı.

Çocuğun içtenlikle gösterdiği sevgisi bu kadarla da kalmadı. Vali beyi bırakmadığı gibi bir müddet öylece gözlerine bakarak konuştu. Vali Dr. Erdinç Yılmaz'ın çocuğun bu çok samimi sevgisi karşında şaşırması ve akabinde çocuğun bu davranışına kayıtsız kalmadan, sevgisine çok samimi bir dille karşılık vermesi doğrusu görülmeye değer güzellikteydi. 

Vali Yılmaz çocuğa sarılıp gözlerine bakarken "Ben de sizleri çok seviyorum" 

Çocuk "Sayın Valim Cumanız mübarek olsun" 

Vali Yılmaz "Senin de mübarek olsun" 

Çocuk Vali beyi bırakmıyor sıkı sıkı sarılmaya devam ediyor.

Vali Yılmaz hayretler içinde "Allah Allah bu nasıl bir sevgidir" diyor.

Bu durum görenlere "İşte devletin güçlü elini hissetmek ve hissettirmek böyle bir şey" dedirtti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz'ın çocuk ile diyaloğu kısa ama yıllarca kaybolmayacak insani yönümüze vurgu yapan, duygu yüklü gurur verici etkisini hissedip göreceğiniz, haberimizin sonunda yer alan videoyu mutlaka izlemenizi tavsiye ediyoruz. Videoyu izlediğinizde siz de şahit olacaksınız.

 

Sayın Valimiz, çocuklar ve gençlerin sevgisini kazanmak hiç de kolay değildir. Bu Sizin başarınız. Daim olsun temennilerimizle.

Yenimedyagazetesi olarak biz de Size bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

yenimedyagazetesi.com

Tarih: 09-10-2021