1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Vali Dr. Erdinç Yılmaz; "Birincilik bize çok yakıştı. Muhteşemsin, teşekkürler Osmaniye’m"

T.C. Sağlık Bakanlığı 15-21 Mayıs haftası son Koronavirüs tablosu haritasını açıkladı..

Vali Dr. Erdinç Yılmaz;

Haber / Nurcan Kongur

 

T.C. Sağlık Bakanlığı 15-21 Mayıs haftası son koronavirüs tablosu haritasını açıkladı.

T.C. Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı son koronavirüs tablosu haritasına göre;

15-21 Mayıs haftası illere göre haftalık vaka sayısı (100 bin kişide) Osmaniye ili geçen haftanın en iyi iller sıralamasında birinci oldu.

 

Osmaniye İl Valisi Dr. Erdinç Yılmaz Osmaniye halkına yönelik sosyal medya hesaplarından,

 

“Türkiye Koronavirüs tablosuna göre: En iyi iller sıralamasında 1. Sıradayız. Şehitler Diyarı Osmaniye'm koronavirüsle mücadele de birinci olmak sana çok yakıştı. Biz burada kalalım. Başarmak sana çok yakışıyor. Sen bir kahramanlık destanı, gönüllerde bir şiirsin Osmaniye’m.”

 

 

Cümleleriyle paylaştığı yazılı mesajlarının yanında ayrıca teşekkür mahiyetinde T.C. Osmaniye Valiliği Basın Müdürlüğü Youtube kanalından yayınladığı videosunda şu cümlelerine yer verdi.

“Koronavirüsle mücadelemizi sürdürüyoruz. Geçen hafta yayınlanan Koronavirüs tablosuna göre Osmaniye olarak en az vaka görülen iller arasında 1. olduk bu bizi çok mutlu etti. Bu başarı bütün Osmaniye’nin, bütün Osmaniye’li hemşehrilerimin. İnşallah bu başarıyı sağladık, devam ettirmek de bizim elimizde. İnanıyorum ki bu motivasyonla bunu sonuna kadar sürdüreceğiz, sürdürmede inşallah bütün Osmaniye olarak kararlı bir şekilde devam ettiriyoruz ve bütün Osmaniye’li hemşehrilerimi bir kez daha gösterdikleri bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum, kutluyorum. Ama bu asla gevşemeye gelmez, çok tehlikeli bir virüs bunu biliyoruz. İnşallah hep birlikte bu virüsü ilimizden sıfırlayana kadar, ülkemizde bitene kadar aralıksız mücadelemizi hep birlikte başarıyoruz, başaracağız. En iyi şekilde de inşallah sonuçlandıracağız buna yürekten inanıyorum.”

 

Vali Yılmaz cümlelerinin sonunda gazetecileri de unutmadan,

“Buna destek olan siz basın mensubu arkadaşlarıma da ayrıca çok teşekkür ediyorum.” Diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

https://youtu.be/v6niujCHJog

Tarih: 27-05-2021