1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

CELLADINA AŞIK OLANLAR

CHP zihniyeti hiçbir zaman değişmedi. Cumhuriyeti Müslümanlar Türk Kürt demeden hep birlikte kurdular. Kuruluş öncesi ve ilk yıllarda çok iyi takiye yaptılar. Meclisi bir Cuma günü hatimlerle, salavatlarla, kurbanlar keserek açtılar. CHP iktidar olduktan sonra kendine düşman icat etti. Bu düşman milletti. Müslüman milletimiz ülkeyi düşman çizmesinden kurtarmış ama CHP süngüsüne maruz kalmıştı. CHP nın zulümlerine karşı duran insanların karşı koyuşları dış basına irticai, gerici ayaklanma iç basına ise Kürt isyanları diye pompalanıyordu. CHP için Öncelikle Müslümanların Türk Kürt ayırmadan tasfiye edilmesi gerekiyordu. 

Haham Haim Nahum, İngiltere lordlar kamarasında yaptığı konuşmada bu cumhuriyeti  tanımalarını istiyordu. Bunun karşılığında size söz veriyorum bu topraklarda Allah adını yasaklatacağım,  Müslümanları ebedi olarak bu topraklardan yok edeceğim, diyordu. CHP bunu ilk olarak devrim  kanunlarıyla, kılıf kıyafet kanunu ve alfabe devrimiyle yaptı. Bu halkın hafızasını bir gecede yok  ettiler. Kur’an yasaklandı. Ezan Türkçeleştirildi. Camiler ahıra çevrildi. Ülkenin her tarafına darağaçları  kuruldu. Binlerce alim ya idam edildi ya da sürgüne gönderildi. Kendilerine yeni bir din  oluşturmuşlardı. Bu dinin adı Kemalizm idi. 

Rahmetli babam bunları birebir yaşayanlardandı. Hatırasında kalan anılardan birinde köyün imamı Arapça ezan okumuş. Şikayet edilmiş, köye jandarmalar gelmiş. İmamı alıp köyün göletinin olduğu yere götürmüşler, ata bağlayıp göletin bir o yana bir bu yana sürükleyerek zulmetmişler. Zavallı imamın bütün vücudu kanlar içerisinde kalmış. Babam bu olayı anlatırken gözlerinden hep yaşlar gelirdi. CHP zihniyetinin iktidar olduğu dönemler kıtlığın ve yokluğun olduğu, her şeyin karne ile verildiği dönemlerdir. Halk arasında o dönemler için şöyle denir : “geldi İsmet gitti kısmet.” 

Cumhuriyetin diğer çocukları Kürtlere karşı da büyük kıyım başlamıştı. İsmet İnönü Kürtlerin  asimilasyonu için onları yaşadıkları yerden alıp sürgüne, diğer illere gönderdiler. Diyarbakır  caddelerinde darağacı kurup ne kadar Kürt alimi ve kanaat önderi varsa idam ettiler. 

Şeyh Said ve arkadaşları. Dersimde kırk bin kürdü çoluk çocuk ve yaşlısıyla beraber mağaralarda  zehirli gazlarla öldürdüler. Zilan deresinde otuz bin kürdü en vahşi şekilde katledip kadınların karınlarını  deştiler. Ağrı ve Koçgiri’de on binlerce kürdü katledip öldürdüler. Bunları hep CHP zihniyeti yaptı.  Kürtçe konuşmak yasaktı. Cezası 2 TL idi. 2 TL o zaman en yüksek memuru aylığı idi. 

Bugün dedelerine ve babalarına bu zulmü yapan CHP zihniyetine ödül olarak Kürtlerin kucağına pimi çekilmiş bomba gibi bırakılan komünist örgüt HDP-PKK eliyle Kürtler yaşadıkları bölgelerde ezici çoğunlukla CHP’ye oy verdirilerek CHP zihniyetine ve katliamlara onay verdiriyorlar. Adeta kendi celladına aşık olanlar gibi. Dersim’de, Zilan’da, Ağrı’da, Koçgir’de ve Diyarbakır caddelerinde idam edilen Şeyh Said ve kanaat önderlerinin kemikleri sızlıyor. CHP zihniyeti aynıdır, hiçbir zaman değişmez. Yarın iktidar olduklarında ilk olarak Müslüman Türk halkı ve Müslüman Kürt halkını yine en büyük katliam ve zulümlerle karşı karşıya bırakacaklardır. 

Tarih her zaman tekerrür eder.

İkinci kuşak olarak bizlerde bu zihniyetin o günlerini boğazımıza kadar yaşadık, kızlarımızı okula gönderemiyorduk. Kızlarımız başörtülü olarak okula alınmıyordu. Bu ülkede Kemalist solun etki ettiği 28 Şubat süreci en acı şekilde yaşandı. Şirketlerimize yeşil sermaye diye el konuluyordu. İnançlı olan memur ve bürokratlar işlerinden atılıyordu. İstinasız her gece evlere baskınlar yapılıyor, dindarlar emniyete götürülüyor, işkenceye maruz bırakılıyordu. Bizler kendi öz yurdumuzda yabancı, Öz  yurdunda garip ve esir idik. 

Ben önümüzdeki Pazar günü yapılacak seçimde CHP zihniyetinin geri gelmemesi için seçimde  Erdoğan’ın kazanmasını istiyorum. Özellikle büyük zulümler görmüş kitlelere, daha düne kadar kız  çocuğunu okula daha gönderemeyen Müslüman kardeşime; bilhassa CHP döneminde katliamlar  geçirmiş Kürt kardeşlerime sesleniyorum: Bu zihniyetin bir daha iktidar olmaması için Erdoğan’a destek  olmalarını istiyorum. Unutmayın, Kürt sorununu çözse çözse bir tek Erdoğan çözer. Halkımızın tercihine  elbette ki saygı duyar. Şimdiden seçimin ülkemiz adına hayırlar getirmesini, hayırla sonuçlanmasını  diliyorum.

YAZARIN DİĞER YAZILARI