1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

15 TEMMUZ DESTANI

 

Adımız ÖMER Niyetimiz HALİS Bileğimiz DEMİR'dir...

 

Mehmed'im, sevinin, başlar yüksekte!

Ölsek de sevinin, eve dönsek de! 

Sanma bu tekerlek kalır tümsekte! 

Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir! 

Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!

15 Temmuz Destanı 5. yıl  dönümünde hain girişime katılmayan bu vatanın öz evlatları olan Askerlerimizi,  Polislerimizi, Güvenlik Korucularımızı, vatansever sivillerimizi unutmayalım.

Dualarımızı operasyonlara çıkan, gerektiğinde vatan için, bizim için şehit olmaktan hiç bir zaman kaçınmayan Askerimizden, Polisimizden, güvenlik korucumuzdan eksik etmeyelim.

Bu cennet Vatan toprakları üzerinde iki farklı grup yaşıyor. Birincisi onurlu şerefli ve Vatansever insanlar ikincisi asla bu topraklarda yaşamayı hak etmeyen hainler ve hainler kadar susup korkak ve acizane suya sabuna dokunmadan yaşayan dilsiz şeytanlar.

15 temmuz Destanın yıldönümünde, 15 temmuz şehitlerimiz için Mevlüt okunacak olması ve bazı etkinliklerle onların hatırlanması nedense bazılarını rahatsız ediyor.

Neden bütün şehitlerimiz için değil de özellikle 15 temmuz şehitleri için diye. Bu rahatsızlık acaba hala 15 Temmuzda olup biteni anlayamamış ve 15 Temmuz'da bu bayrağın altında yaşayan birisi olarak üzerine düşeni yapamamış olmanın verdiği  rahatsızlık mıdır bilemeyiz...

İçimizdeki hainler, o gece üzerine düşen görevi yapanların şu an nasıl tüy gibi hafif ve bir o kadar da gururlu olduğunu ve o karanlık gecede hayatını bu vatan için feda etmiş şehitlerimizi anmanın gururunu ve mutluluğunu nasıl hissettiğini sanırım hiç bir zaman anlayamayacaklar...

Vatana ihanetin sebebi olmaz ama bedeli olur ve olmalı da. Devletimden dünya kadar maaş alıp her türlü etinden sütünden faydalanıp bu Vatana ihanet eden hainler boğazınızdan geçen her lokma yedi sülalenize zehir zıkkım olsun İnşallah. 

Vatan topraklarımızın nöbetçisi ve can damarı olan polisimiz, askerimiz, güvenlik korucularımız ve adsız nice vatansever sivil kahramanlarımızın önünde ne kadar eğilsek azdır. Rabbim hepsinin yolunu açık eylesin yar ve yardımcısı olsun...

Adımız ÖMER niyetimiz HALİS Bileğimiz DEMİR'dir 

Al bayrağın dalgalandığı her yerde biz varız.

Paşama söyle;

Namusumu çiğnetmedim.

Anama, çocuklarıma, eşime, kardeşlerime söyle;

Deki Ömer size bir vatan bıraktı.

Çekinmeden, bu vatan bizim diyebilirsiniz.

Çünkü bedelini ödedim.

Baba, ben oğluma, Ertuğrul’a bu vatan için ölmeyi öğrettim.

Sende bana öğrettiğin gibi,

Vatan için yaşamayı öğret.

Bu vatan sizin baba!

Otuz kurşun yedim,

Bedelini ödedim.

Babacığım;

Hürmetle ellerinden öperim.

Ben, babamın en hüzünlü yanıyım,

Ben, babamın aslan kahramanıyım

Ben, vatanımın asil kahramanıyım…

 

Bu vatan için bu bayrak için toprağa düşmüş bütün şehitlerimiz bizimdir ve hepsi aynı derecede değerlidir. 

Bu vatan bu bayrak için hayatını feda etmiş bütün şehitlerimize minnet ve Şükran borçluyuz. Nasıl ki 18 Mart'ta Çanakkale şehitlerimiz, 30 Ağustos'ta kurtuluş savaşındaki şehitlerimiz için tören düzenleyip, törenlerde yapılan dualar, okunan kuranı Kerim'ler bütün şehitlerimize ithaf ediliyorsa 15 Temmuz'da okunacak dualar, mevlitler ve Kuran-ı Kerim'ler de yine bütün şehitlerimize ithaf olunacaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle gururumuz, kahramanlarımız 15 Temmuz şehitlerimizi, darbecilerin durdurulmasının sene-i devrinde dualarla, hasret ve özlemle anıyoruz.15 Temmuz'u UNUTMA, UNUTTURMA!

Hani kâfirler seni tutuklamak veya öldürmek, ya da (Mekke'den) çıkarmak için tuzak kuruyorlardı. Onlar tuzak kuruyorlar. Allah da tuzak kuruyordu. Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır. (Enfal Suresi)

Allah'ım bizi vatansız, bayraksız, ezansız bırakma. İçimizdeki hainlere göz açtırma. Bu yüce millet 15 Temmuz'da yapılanları hiçbir zaman unutmayacaktır. Şehitlerimizin mekânı cennet olsun.15 Temmuz kahraman aziz milletimizin demokrasi bayramıdır. Kutlu olsun. Tüm darbelere, darbecilere ve darbecilere alkış tutanlara lanet olsun.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI