1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

GÜN BİRLİK, BERABERLİK, KARDEŞLİK VE DAYANIŞMA GÜNÜDÜR

 

Siyasi görüşümüz, ideolojimiz ne olursa olsun; ortak paydamız vatan, millet, memleket birlikteliği olsun.

Değerli dostlar, kanaat Önderleri, stk temsilcileri, gazeteciler, televizyoncular, esnaflar, siyasetçiler, şehirliler, köylüler, ağalar, şeyhler, vatandaşlar, abiler, ablalar ve sevgili gençler; 

Ülkemiz çok zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Allah ordumuzu daim muzaffer, yurdumuzu daim payidar eylesin. Millî birliğimizi güçlü tutmak ve kardeşliğimizi, birliğimizi-dirliğimizi daha da pekiştirmek durumundayız. Millet olmak kenetlenmek demektir. Bozguncuların aramızda yeri yoktur!

Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü her daim korumaya ant içmiş olan bizlerin, olaylara sıcak kanlı yaklaşması gerektiğini bilir. Devletimiz savaş halindedir artık. Etrafımızı saran kirli oluşumlar gün geçmiyor ki yeni oyunları devreye soktuğunu, bizleri parçalamak için olmadık söylemler ile sinir uçlarımız ile oynamaya çalıştığını, yaşanan olayları kaşıyarak bizleri bölmeye çalıştığını görmemiz gerekir.

Ordumuz seferde haçlı ile mücadele ederken, ülkemizin içinde kafirlere yardım ve yataklık edenlerin kurguladığı oyunu bozmak bizlere düşüyor. Bizler de bunu akıllı, sabırlı, dik acımızı yüreğimize gömüp, gözyaşlarımızı içimize akıtarak resmin ön yüzüne değil, Her zaman resmin arka kısmına bakarak başarabiliriz.

ŞUNU HİÇ-BİR ZAMAN UNUTMAYALIM

Mehmetçiğimiz, daima mazlumun yanında zalimin karşısındadır. "Terörden bunalan coğrafyalara barış, umudu tüketilmek istenen masumlara umut, huzuru kaçırılan mahzunlara huzur dağıtmak üzere sefere çıkan Mehmetçiğimiz şuan cephede tüm terör örgütü ile amansız bir mücadele veriyor.

Kahraman askerimiz, polisimiz, güvenlik korucumuz savaş halinde cephede kâfir ile savaşarak ölmez. Ne zaman mı ölür, bizlerin ülke içinde oynanan oyunlara alet olduğumuzu, birbirimize düşüp kirli oyunlara düştüğümüzü, bölünüp parçalandığını gördüğü, duyduğu an ölür.

Kahraman askerimiz, polisimiz ve güvenlik korucumuz bizlere devleti emanet ederek cepheye gidiyor. Bizler içeride oynanan oyunları, kurgulanan kirli senaryoları bozmadığımız an askerimiz, polisimiz ve güvenlik korucumuz hakkını bizlere helal etmediği gibi işte o zaman vatan evlatlarımız cephede ölür.

Şehit haberlerinden bile nemalanmaya çalışan içimizdeki hainlerin kurguladığı oyunları bozmak için, bizlerin her zaman akıllı birlik ve beraberlik içinde  olması, olmazsa olmazlarımız arasında olması gerekir.

Acıda olsa yüreğimiz kansa da şehit haberleri geldiği zaman dik ve metanetli durması gerekir. Aksi bir tutum halinde, hem dışarıda hem içimizdeki hainlerin değirmenine su taşımak olur buda ülkemizin parçalanması bölünmesi demektir.

Atalarımızın bizlere yurt olarak bıraktığı emaneti korumamız ancak bu duruş ile mümkün olacaktır. Aksi bir durum ve davranış ve yıkım felaket olacaktır.

AZİZ MİLLETİMİZİN DOĞASINDA, YARATILIŞINDA OYUN BOZMAK VARDIR

Millet olarak dün olduğu gibi bugün de büyük badirelerden geçerek ağır imtihanlar verdik veriyoruz...  "Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda ve 15 Temmuz'da olduğu gibi bugün de vicdanı körelmiş, insafını ve insanlığını kaybetmiş güçlere, bizi tarih sahnesinden silmek isteyenlere karşı amansız bir mücadele veriyoruz. Yine dün olduğu gibi bugün de kadını erkeği, genci yaşlısı, hâsılı milletimizin her bir ferdiyle bayrağımızı indirtmeyecek, ezanlarımızı dindirtmeyecek, vatanımızı çiğnetmeyeceğiz. Bizleri başarılı kılacak olan, Allah’a karşı sarsılmaz imanımızdır. Vatana, ezana, bayrağa, devlete, millete ve bağımsızlığa sevdamızdır. Yüreğimizdeki şehitlik ve gazilik arzusudur" 

Şu hususu unutmayalım ki bizi biz yapan, bizi millet yapan değerlerimizin etrafında kenetlendikçe kazanamayacağımız hiçbir mücadele yoktur. Birlik, beraberlik ve kardeşlik şuurunu diri tuttukça, karşı koyamayacağımız hiçbir hain saldırı, elde edemeyeceğimiz hiçbir zafer yoktur. Hiç şüphemiz yok ki Cenâb-ı Hakk’ın yardımıyla hainlerin oyunları bozulacak, zalimlerin tuzakları ayaklarına, hileleri başlarına dolanacaktır. Dün olduğu gibi bugün de zafer, hakkın ve hakikatin yanında yer alan aziz milletimizin olacaktır. 

Allah’ım! Kahraman ordumuza nusretini ve zaferini, cennet yurdumuza lütuf ve bereketini ikram eyle! Allah’ım! Şehitlerimize merhametini, gazilerimize inayetini, milletimize şefkatini esirgeme!"

Hepinizden özel ricam bu duygu ve düşüncelere kulak vererek hareket etmeniz, bu zor sürece hep birlikte el ele vererek bu kara bulutları bertaraf etmenizdir. Kahraman Askerimize, polisimize ve güvenlik korucumuza olan borcumuz şimdilik budur.

Ordumuz kafirlere kan kustururken, bizler içimizdeki hainlerin oyunlarını bozarak, cephede savaşan kahraman ordumuza moral verip, tüm dünyaya asil bir millet olduğumuzu kimsenin bizi yıkamayacağını göstermemiz gerekir.

Bu samimi duygu ve düşünceler ile şehit olan kahraman askerlerimize, polislerimizi, güvenlik korucularımıza Allahtan rahmet, bir kez daha acılı ailelerine başsağlığı diliyorum.

Sözlerimi şu ayeti Kerime ile bitiriyorum.

"Onlarla savaşın ki, Allâh sizin ellerinizle onları cezalandırsın.."

(Tevbe 14) 

Mü'minlerden öyle adamlar vardır ki, Allah'a verdikleri söze sâdık kaldılar. İçlerinden bir kısmı verdikleri sözü yerine getirmiştir (şehit olmuştur). Bir kısmı da (şehit olmayı) beklemektedir. Verdikleri sözü asla değiştirmemişlerdir. - Ahzab 23. Ayet

Ben bu vatanı öz yurdu, ay yıldızlı şanlı bayrağı şerefi ve namusu olarak kabullenmiş, ülkenin bütünlüğüne kasteden pkk terör örgütü teröristlerin ihanetine tanıklık eden, yedi sülâlesi kürt olan kürtlüğüyle gurur duyan iki şehit kardeşi Mirza KAYĞAŞ. 

Selâm ve sevgilerimle..

YAZARIN DİĞER YAZILARI