1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

BAKAN MURAT KURUM, “ İstanbul’umuza değer katmaya, yeni yatırımlar ile yeni projeler başlatmaya geldik!”

BAKAN MURAT KURUM / VARAN 3

 

Youtube Videolu Özel Haber | 

Hazırlayan Nurcan Kongur 

 

Kıymetli Okuyucularım,

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’u seçim çalışmaları kapsamında saha da bizzat takip ederek izlemeye ve (Youtube videolu) hazırladığım yorumlu haber notlarımı aktarmaya devam ediyorum.

 (Bir önceki iki köşe yazısı/özel haberlerimi okuyunuz)

 

BAKAN MURAT KURUM, “Sizlerle el ele, gönül gönüle vererek İstanbul’umuza değer katmaya, milletimize hizmet etmeye, yeni yatırımlar yapmaya, hep birlikte yeni projeler başlatmaya geldik!”

Coşkulu mitingleri, zaman zaman karşılıklı samimi diyaloglarla renklenen açılışları, hitap konuşmaları, vatandaşın eline verdiği veya sessizce masasına bıraktığı çözüm bekleyen bazen sayfalar dolusu dosyalar, bazen de küçük not kağıtlarının eller de gezindiği halk buluşmaları. İnsanların Bakanımızı bağrına bastığı görkemli toplantılar ile kalabalık saha çalışmalarının yaşandığı seçim günleri.

Öncelikle şunu söylemek isterim, Sayın Bakanımız Murat Kurum’a karşı aynı görüş ve düşünceden olsun veya olmasın, yaşlısı, genci, çocuğu, kadını, erkeği, İstanbullu vatandaşların inanılmaz bir sevgisi, takdir ve teveccühü var. Elbette Bakan Murat Kurum'un bu sevgi, takdir ve teveccühe mazhar olmasında en büyük etkenin işinde çok başarılı bir Bakan olması ve iletişiminin çok iyi olmasından kaynaklı olduğu göz ardı edilemez. Ama hepsi bir yana Bakan Kurum neden bu kadar seviliyor?

Biliyor musunuz?

Çünkü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bağlı yol arkadaşlığından dolayı.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum 14 Mayıs ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçim çalışmaları kapsamında değim yerindeyse Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Selamımın götürülmediği, gidilmedik İlçe, mahalle, köy, derdi dinlenmemiş ve çözüme kavuşturulmamış, eli sıkılmamış vatandaşım kalmayacak” dediği emanetini; hizmetine yeniden talip olduğu dünyanın göz bebeği, kadim şehrimiz İstanbul’umuzun vatandaşlarının yüreğine, gönlüne ve sorunlarına bir bir dokunarak net çözümsel yaklaşımlar ile iletmeye devam ediyor.

HABER VİDEOMUZU İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEO LİNKİNİ KOPYALAYIP GOOGLE ÜZERİNDE AÇINIZ 

https://youtube.com/shorts/qUkf_uovNNk?feature=share

Bakan Kurum İstanbul’u arşınlamaya devam ederek geçtiğimiz gün bir dizi program açılış ile mitinglere katıldı.

Pendik Rizeliler Derneğinin açılışını yaptı ve açılışa katılarak kendisini görmeye gelen misafirlere hitaben konuşmasında önemli konulara değindi.

 

HABER VİDEOMUZU İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEO LİNKİNİ KOPYALAYIP GOOGLE ÜZERİNDE AÇINIZ 

https://youtube.com/shorts/KWolNCwX3y0?feature=share

Bakan Kurum, gittiği her ilçe de “Heybemiz dolu dolu geldik! Müjdelerle geldik! Sizlerle el ele, gönül gönüle vererek İstanbul’umuza değer katmaya, milletimize hizmet etmeye, yeni yatırımlar yapmaya, hep birlikte yeni projeler başlatmaya geldik!”“ Sinop, Kastamonu, Karadeniz’de sel felaketinin; geçen yıl ki ülkece içimizin yandığı yangınlarda ve son olarak 11 ilimizi etkileyen asrın felaketi Kahramanmaraş Depremlerinde, EvvelAllah vatandaşımızı mağdur etmeden sorunları ivedilikle çözerek üstesinden geldik ve gelmeye devam ediyoruz” şeklinde konuşarak İstanbullunun oylarına talip oluyor.

İstanbul’un Kartal, Maltepe, Şile, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy, Tuzla, Sultanbeyli, Sancaktepe, Kadıköy,  Pendik ve diğer tüm ilçelerinde ki gibi Adalar ziyaretinde de aynı mesajları veren Bakan Murat Kurum “Bundan sonra Adalar’da hiç bir tapu problemi olmayacak! Sorunu kökten çözmüş olacağız!”, “Adalar’ı bir bütün olarak mavilikleriyle, yeşillikleriyle, doğal habitatıyla istikbale taşıyacağız” dedi ve Adalar ilçesi için hazırlanan onlarca projenin müjdesini vererek düğmeye bastı.

Bakan Murat Kurum Pendik ilçesinde bir dizi ziyaretlerin yanı sıra Pendik’te Rizelilerle buluştu. Rizeliler Derneğinin açılışını gerçekleştirdi. Tüm ilçelerde üstüne basa basa vurguladığı, daha yaşanılır bir Türkiye ve nefes alan daha yaşanılası bir İstanbul için hayata geçirilen, “İstanbul dönüşüyor Türkiye güçleniyor, İstanbul’da yüzyılın dönüşümü” projesine karşı İstanbulluların günden güne çığ gibi büyüyen talebi ve teveccühünden bahsetti. “Vatandaşımız bize güveniyor” dedi. “Yarısı Bizden” projesinin tanıtıcı bilgilerini rakamsal detaylarıyla verdi. “Siz bize tekrar oylarınızla destek olun, biz de hizmetlerimizi devam ettirelim” mesajını yineledi.

İstanbul, çok şanslısın güzel İstanbul. Bu şansını iyi kullanmalısın. Güçlü T.C. Devletinin Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı döneminde başarıları neticesinde toplumun her kesimi tarafından takdirle kabul görmüş ve şimdi AK Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Bakan Murat Kurum gittiği her ilçeye, her mahalleye, her STK’ya, her insanımıza, Sayın Cumhurbaşkanımızın selamıyla ve müjdelerle gidiyor.

İstanbul’umuzun güzide seçmeni bu şansı iyi kullanmalı, çevre ve şehircilik ile kentsel dönüşüm sorunları çözülmüş, eskisinden daha güzel daha modern daha yaşanası bir İstanbul için; “yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır” cümlesinin hayat bulduğu Bakan Murat Kurum’a milletine hizmetin yolunu açarak gücüne güç katan, Başkomutan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yine yeniden desteğini göstermelidir.

 

Seçim gündemi ve çalışmalara dair youtube vieolu yazılarım devam edecek takip ediniz.

14 Mayıs seçimlerinin canımız vatanımıza, sevdamız milletimize, al bayrağımıza ve ceddimizden yadigar topraklarımıza hayırlı huzurlu günler getirmesi niyazımla.

 

Selam ve Sevgilerimle

Nurcan Kongur

www.yenimedyagazetesi.com 

Sahibi | Gazeteci | Yazar| Şair

(Özel haber Nurcan Kongur tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları Nurcan Kongur / yenimedyagazetesi.com aittir. yenimedyagazetesi.com haber linkimiz kaynak gösterilmeden alıntılanamaz, kopyalanamaz, hiç bir şekilde yayınlanamaz.)

YAZARIN DİĞER YAZILARI