1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

FATİH ERBAKAN

Özel Haber | Hazırlayan Nurcan Kongur

 

Kıymetli Okuyucularım,

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, “Türkiye’nin Değerleri” 28. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısında,"Barajları aştık geliyoruz, Milli Görüş Meclis’e" dedi.

 

Yeniden Refah Partisinin “Türkiye’nin Değerleri” 28. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı Ankara’da gerçekleşti.

Yeniden Refah Partisi 28. Dönem Milletvekili Adaylarının Tanıtımı “Türkiye’nin Değerleri” sloganıyla, Ankara ATO Congressium da düzenlenen oldukça kalabalık bir tanıtım toplantısıyla gerçekleşti. Tanıtım toplantısına ulusal ve yerel basın fazlasıyla ilgi gösterdi.

Seçime Cumhur ittifakı ile girme kararı veren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ile Parti teşkilatları ve 28. Dönem Milletvekili Adaylarının katıldığı “Türkiye’nin Değerleri” başlıklı Aday tanıtım toplantısında yoğun ve coşkulu bir katılımın olduğu gözlendi.

ATO Congressium Kongre merkezinde düzenlenen 28.Dönem “Türkiye’nin Değerleri” başlıklı Aday tanıtım toplantısı salon girişinde yoğun bir sevgi gösterisi ile "Milli Görüş Meclis’e!" sloganıyla karşılanan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, salonu dolduran partililere milli görüş selamı ile karşılık verdi.

Toplantının açılış konuşmasını Yeniden Refah Partisi Siyasi işlerden sorumlu Gn. Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Adayı Bayram Sakartepe yaptı.

BAYRAM SAKARTEPE "Yaptığımız hayırlı muhalefet sayesinde çok güzel işlere vesile olduk"

Partisinin 2023 seçim beyannamesinden bazı başlıkları sıralayan Sakartepe, " Bugün burada halka ve Hakka hizmet ilkesiyle Yeniden Refah Partimizin çatısı altında bir araya gelmiş, Türkiye'nin değerleriyle aziz milletimizin ve kıymetli basın mensuplarının karşısına çıkmış bulunmaktayız. Kurulduğumuz 23 Kasım 2018 tarihinden bu yana hayırlı muhalefet yapmak ve hayırlı işlere vesile olmak ilkesiyle çalıştık. Yaptığımız hayırlı muhalefet sayesinde çok güzel işlere vesile olduk, şimdi yeni işler yapma ve aziz milletimizin sorunlarını çözüme kavuşturma zamanıdır. " Dedi.

FATİH ERBAKAN “ HEPİNİZİ HÜRMETLE MUHABBETLE SELAMLIYORUM, BAĞRIMA BASIYORUM”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan sözlerine "Esselamu aleyküm hepinizi hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum, hoş geldiniz sefalar getirdiniz" cümlesiyle selamlayarak başladı.

"Cenab-ı Allah Türkiye’nin Değerleri Milletvekilli Adaylarımızın tanıtımı için gerçekleştirdiğimiz bu toplantımızın en büyük hayırlara vesile olmasını, milli görüşün 21 yıl aradan sonra yeniden meclise taşınmasına vesile eylesin. Bu toplantımız inşallah milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa saadet ve selamet gelmesine, getirilmesine vesile olsun. Hepinizi hürmetle muhabbetle selamlıyorum, bağrıma basıyorum. 14 Mayıs seçimlerimiz hayırlı olsun gazamız mübarek olsun" Dedi.

Erbakan tüm Türkiye’ye, "Barajları aştık geliyoruz, Milli Görüş Meclis’e !" Şeklinde seslendi.

Dr. Fatih Erbakan konuşmasını, 

       İttifak ne anlama geliyor?

       Yeniden Refah Partisi kendi logosu ve ismiyle mi seçimlere katılıyor?

       Baraj sorunu var mı?

       Neden Yeniden Refah'a oy vermeliyiz?

Gibi bazı başlıklar üzerinden sıraladığı ülke ve seçim gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Cumhur ittifakına neden katıldıkları konusuna değinerek, "Biz, milletvekilliği, bakanlık, Cumhurbaşkanı yardımcılığı için değil, milletimizin ve ülkemizin selameti için Cumhur İttifakı'na katıldık." şeklinde açıkladı.

Milli görüş lideri Erbakan Millet İttifakını eleştirerek, "Bunlar yedili masa değil; adeta yedili maşa olmuşlar!" Dedi.

Cumhur ittifakı olarak seçimde milletin teveccühünü kazanarak seçimden galibiyetle çıkacaklarına vurgu yaptı, "Hep birlikte başaracağız!" Dedi.

Konuşmasında yer yer "Milli Görüş Meclis’e!" sloganını da tekrarlayan Genel Başkan Fatih Erbakan sözlerini Milli görüş selamı ile destekledi.

Erbakan, konuşmasının sonunda “Türkiye’nin Değerleri” milletvekili adaylarımızın tanıtım toplantısını bugün Ankara’da gerçekleştirdik. Tüm milletvekili adaylarımıza muvaffakiyetler diliyoruz." İfadelerine yer verdi.

Erbakan konuşmasını, “Türkiye’nin Değerleri Aday Tanıtım Toplantımızda" tüm milletvekili adaylarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz." Sözleriyle tamamladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr Fatih Erbakan konuşmasının ardından Milletvekili Adaylarıyla birlikte salonu dolduran partililer ve basın mensuplarını selamladı.

.................................................

Kıymetli Okuyucularım,

Milli Görüş lideri Merhum Necmettin Erbakan Hocamızın izinden yürüyen Evladı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ve Partisi hakkında www.yenimedyagazetesi.com haber sitemizden özel haber, köşe yazılarım ve

https://youtube.com/@nurcankonguryenimedyagazetetv youtube kanalımdan videolu özel haber yayınlarım devam edecek..

Haberdar olmak için lütfen tüm yayınlarımızdan bizi takibe alınız..

Selam Ve Sevgilerimle

Nurcan Kongur

www.yenimedyagazetesi.com Sahibi

Gazeteci |Yazar |Şair

(Özel haber Nurcan Kongur tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları Nurcan Kongur / yenimedyagazetesi.com aittir. yenimedyagazetesi.com haber linkimiz kaynak gösterilmeden alıntılanamaz, kopyalanamaz, hiç bir şekilde yayınlanamaz.)

YAZARIN DİĞER YAZILARI