1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Mimar Hüseyin Karakaya,’7’den 70’e herkese hitap eden projelerimizle Kartal’ı AK belediyecilikle buluşturacağız’

Youtube Videolu Özel Haber |

Hazırlayan | Nurcan Kongur Karabudak 

 

Kıymetli Okuyucularım, 

 

AK Parti Kartal ilçe Başkanlığı yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürmekle beraber, Muhterem Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle AK Parti Kartal Belediye Başkanı Adayının Mimar Hüseyin Karakaya olarak açıklanmasının ardından seçim startını verdi. 

Mimar Hüseyin Karakaya, AK Parti Kartal İlçe Başkanlığının düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.

Toplantı AK Parti İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, AK Parti İstanbul eski Milletvekili / Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Osman Boyraz, İlçe yöneticileri ile meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, "Kartal halkının AK Parti Belediyeciliğini özlediğini, seçim çalışmalarının çok verimli geçtiğini, 3 dönemdir CHP'ye geçen Kartal Belediyesini bu seçimle birlikte makus tarihinin değişerek AK Parti Belediyeciliği ile buluşturacaklarına inançlarının tam olduğunu" ifade etti.

Basın toplantısına tevafuken katıldığını belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz kısa selamlama konuşmasında, Kartal da ikamet ettiğini söyleyerek, "Eser, hizmet ve hürmet siyasetinin yegane temsilcisi AK Partidir. Yerel seçime gidiyoruz. Yerel seçim de adaylar projelerini ortaya koyacaklar bu projelere göre milletimiz bir hakemlik görevi yapacak ve milletimizin sağ duyusuna inanıyorum." İfadelerini kullandı.

Mimar Hüseyin Karakaya Kartal Belediyesi işçileriyle hangi konu da ne konuştu? 

Bu ve bunun gibi bir çok önemli sorunun cevabını haber videomuzda bulacaksınız.

HABERİMİZİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ 

AK Parti Kartal Belediye Başkanı Adayı Mimar Hüseyin Karakaya ise Kartal'ın İstanbul ve Anadolu yakasının en eski ilçesi olduğunu ve Sancaktepe, Maltepe, Pendik gibi bir çok İlçenin Kartal ilçesinden ayrılarak yeni ilçeler doğduğunu belirtti. Yine en geri de kalanın ne yazık ki Kartal ilçesi olduğunu da sözlerine ekledi.

Yakında düzenleyecekleri lansman toplantısında Kartal'a yepyeni bir silüet kazandıracak ve çağ atlatacak vizyon projeleri açıklayacağını söyledi.

Gençler, çocuklar, kadınlar, yaşlılar, ulaşım ve Altyapı, deprem, kentsel dönüşüm, şehir plancılığı, ticaret, kültür başlıkları altında önemli detaylar içeren konular hakkında basın mensuplarına çeşitli bilgiler verdi. 

31 Mart yerel seçimlerinde Kartal'ı AK Parti Belediyeciliği ile buluşturacaklarına çok inandıklarını ve Belediyeyi kazanmak için azimle, gayretle çalıştıklarının önemle altını çizdi.

AK Parti Kartal Belediye Başkanı Adayı Mimar Hüseyin Karakaya Kartal  Belediyesini kazandıktan sonra ilk 5 yıl Kartal'ın şantiyeye döneceğini ama vatandaşı rahat ettirecek bir Kartal için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkanı Adayı Mimar Hüseyin Karakaya'nın seçim çalışmalarına yönelik projelerini açıklayacağı lansman toplantısı ve daha fazlası için videolu özel haberlerim devam edecek.. 

Takipte kalınız.

 

 

Selam ve Sevgilerimle 

Nurcan Kongur Karabudak 

www.yenimedyagazetesi.com  Sahibi

Gazeteci | Yazar | Şair | 

AK PARTİ MALTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI 

ANADOLU BASIN BİRLİĞİ-ABBİM İNTERNET MEDYASI BŞK.YRD./ ABBİM İSTANBUL IL TEMSİLCİSİ

 

(Özel haber Nurcan Kongur tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları Nurcan Kongur / yenimedyagazetesi.com aittir.

Nurcan Kongur / yenimedyagazetesi.com haber linkimiz kaynak gösterilmeden alıntılanamaz, kopyalanamaz, hiç bir şekilde yayınlanamaz.)

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI